ZnamKak.com - Какво сме подготвили през юли

В най- хубавата сутрин на лятото,  с първите слънчеви лъчи на 1 юли, Ви пожелаваме всеки да намери своя Джулай морнинг ! Да не сте притиснати от капана на ежедневието и чакащите проблеми, а да сте свободни и да правите това, което искате най-много !

Ако искате да бъдете по-добри в това, което правите, ние ви предлагаме три лесни стъпки:

  • 05.07 Среща в ZOOM: Дивиденти – данъчно третиране по ЗКПО. Фокус авансово разпределение на дивидентите.  Начало:10 часа. Гост-лектор Димитър Войнов.

Сутринта на хладно ще обсъдим разпределението на дивидентите и кога е възможно авансово разпределяне на текущата печалба преди финансовата година да е изтекла. Участието за всички абонати на ZnamKak.com е безплатно. Регистрация ТУК.

Ако все още нямаш абонамент - влез и го направи ТУК. 

  • Летен подкаст на ZnamKak.com - подготвяме кратки епизоди относно промените в бюджета от 01.07, много интересни въпроси по сключването на търговските договори, счетоводни казуси. Когато сте на плажа, в колата или просто когато пиете сутрешното си кафе, слушайте епизодите на нашия подкаст - за да знаете повече и да постигате повече. Очаквайте скоро епизод 1
  •  Електронна книга с най-четените статии в ZnamKak.com и Акаунтинг нюз.   Всички, които направят или подновят абонамента си,  ще я получат като подарък.

 

Тайната на забележителните постижения – не само в бизнеса, но и в личния живот, в спорта – е комбинацията от отдаденост и постоянство. Как да я постигнем ?  Достатъчно е когато всеки ден, независимо от ситуацията, научаваме нещо ново или затвърждаваме нещо, което знаем.

Ако искате да постигате повече в счетоводната професия, ние можем да Ви помогнем в тази мисия с абонамент в ZnamKak.com. Виж защо ТУК

 

Спокоен и слънчев петък :)

До скоро: Ваня Иванова

 

 


 


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

Напиши коментар