ZnamKak.com - Какво сме подготвили през август

 

Може да е понеделник, но пък е лято, при това началото на най-отпускарския месец. 

Не позволявайте на това, което не можете да правите, да пречи на това, което можете :)
Не можете да се откъснете да мислите за работата, но може да не се тревожите за неща, които не са се случили и може никога да не се случат. Отпуснете се и изберете компанията на ZnamKak.com !

Вижте какво се подготвили през август:

  • 04.08 Промените в ППЗДДС относно  компенсациите на гориво и доставките  с нулева ставка за брашното и хляба -  Гост-лектор Валентина Василева.

Ще разгледаме основните моменти и специфичните особености относно промените в ППЗДДС при отразяването на компенсациите за гориво и доставките с нулева ставка за брашното и хляба. Както винаги подплатени с примери.  Начало 14:00. Продължителност 1 час. 

Участието за абонати на ZnamKak.com е безплатно. Регистрация ТУК

Ако все още нямаш абонамент - влез и го направи ТУК. 

  • Летен подкаст на ZnamKak.com - Когато сте на плажа, в колата или просто когато пиете сутрешното си кафе, слушайте епизодите на нашия подкаст - за да знаете повече и да постигате повече. Влез и слушай първите три епизода ТУК. Тази седмица сме подготвили още два.
  •  Електронна книга с най-четените статии в ZnamKak.com    Всички, които направят или подновят абонамента си,  ще я получат като подарък. Това не е просто един файл с информация, който да отворите на плажа. Това всъщност е истински учебник по счетоводство, данъци и ТРЗ за тези, които искат да знаят повече. Повече инфо ТУК

Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

Напиши коментар