UTA One® - едно устройство за цяла Европа без граници

Фирма UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG, или накратко  е учредена през 1963г. в Ашафенбург, Германия и един от водещите европейски картодържатели.

Като мултибранд доставчик на услуги ние предлагаме комплесно решение за фирми, заети както в сферата на международен превоз на стоки и пътници, така и за всички фирми, извършващи някакъв вид транспортна дейност на национално ниво.

Широкият спектър от продукти и услуги се състои от:

 • Карти за зареждане на горива и смазочни материалина повече от 44.000,- бензиностанции в Европа
 • Отложено плащане и атрактивни отстъпки при заплащане на дизел в цяла Европа;
   
 • Карти и устройства за разплащане на пътни такси на територията на цяла Европа;
   
 • Заплащане на мостове, тунели, фериботи, винетки;
   
 • Заплащане на паркинг- охраняеми и неохраняеми;
   
 • Заплащане на ремонти, сервизи, резервни части ;
   
 • Закупуване на гуми и услуга по наемане на влекачи;
   
 • 24 часова помощ на пътя, репатрация ;
   
 • Електронно фактуриране, достъп до клиенстки център с богати възможности за контрол и администриране на извършените трансакции;
   
 • Допълнителни услуги свързани с международния транспорт- автомивки, заплащане на глоби, оформяне на митническа документация и др.
   

Данъчни услуги:

 • Авансово възстановяване на ДДС от ЕС- предварително изплащане на генерирания ДДС в страните от ЕС, при атрактивни условия, чрез дъщерната си фирма NIKOSAX A/S, Падборг, Дания,посредством което се подобряват значително показателите за ликвидност. При ДДС ставки в Европа до 27,00% възстановяването на ДДС, като косвен данък е повече от необходимост.
 • Възстановяване на акцизи от държавите Белгия- 21,33 цента на литър, Франция- 17,75 цента при превоз на стоки и 21,73 цента при превоз на пътници, Словения- 9,6 цента на литър, Италия- 21,48 цента на литър, Унгария, проблизително 2 цента на литър, Испания- регионални ставки, дейност изключително важна за оптимизиране на разходите.
   

На мнозина е известно, че проблемите в сектор транспорт са неизброими - от липсата на водачи на тежкотоварни автомобили, през дългите срокове на плащане от страна на товародателите, до високото ниво на разходи и ниска норма на печалбата и възвръщаемост на инвестициите, високи рискове, и все повече и безмилостни регулации и изисквания от страна на Европа, касаещи почивки, местата на които трябва да се правят, ниво на заплащане, продълвителност на командироване и т.н..

По тази причина изборът на правилен бизнес партньор, със солиден опит и експертен екип е от изключителна важност за физическото оцеляване на българските транспортните компании, както и за и всички семейства, чиито доходи са свързани с тази дейност.

На фона на всички проблеми и дискусиите за въвеждането на "пакет мобилност" ние от екипа на UTA изразяваме нашата силна подкрепа към целия транспортен бранш и се надяваме заплахите да бъдат преодоляни,
Към това спада и целенасочена работа в посока облекчаване на ежедневните дейности, въвеждане на нови и иновативни технолии за бърз и сигурен превоз на хора и стоки.

С настоящото Ви представяме най- новото попълнение в продуктовата гама на UTA- UTA One® - най- разумното решение за Европа

UTA One® - едно устройство за цяла Европа без граници

 - Най- съвременна хибридна технология (вкл. хибридни DSRC решения).

 - Лесна инсталация 

 - Допълнителни приловения (тахограф, CAN bus, Bluetooth®, NFC, USB) 

 - Индивидуално включване и изключване на държави

 - Непрекъснато разширение в пътните контексти на Европа

- Регистрационен номер и данни за камион могат да се сменят индивидуално

- Лесно и удобно добавяне на други държави

- Управление на автопарка (Kmaster®)

- Автоматично отчитане и само една фактура UTA

- Паркинг и фериботни услуги

За повече информация се свържете с нас на адрес contact.bulgaria@uta.bg или на телефони +359 56 59 84 45, +359 56 59 84 46, +359 56 59 84 48, +359 887 332 577
 


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

1 Коментари

 1. Avatar
  Екатерина Христова 2019-06-06 17:23:58

  Моля за оферта-0898751542

Напиши коментар