Онлайн семинар:GDPR за малкия бизнес

Ако вече сте въвели изискванията на новия Регламент за личните данни, то Вие сте наясно с основните понятия като принципи, основания, цели и може спокойно да подминете информацията за този семинар!

Но ако все още се лутате в океана от информация и въпросът, който си задавате през последните дни е

“Какво ще правим тия лични данни?

прочетете информацията за семинара до края:

Целта на настоящия курс е да ориентира и подпомогне представителите на малкия бизнес за практическото приложение на Регламент 2016/679. Курсът е информационен, няма задължителен характер и претенции за изчерпателност.
Насочен е предимно към малки и средни фирми, счетоводители, адвокати, HR специалисти, Служби по трудова медицина, преводачески агенции и към всички, които искат да са наясно с правилата

 

  • Съвместно с адв. Светлозара Лазарова си поставихме  за задача да кажем най-важното, което трябва да  се знае на първо време, за да влезем в час с правилата на новия Регламент.
  • Разделихме съдържанието на модули по основните теми, за да слушате на части, да се връщате и да прослушвате отново, това което не сте запомнили или разбрали.
  • Прибавихме няколко модули с практически стъпки, които да Ви ориентират какви действия трябва да предприеме всеки Администратор на лични данни

За какво говорим: 

Предимства:

  • Може да гледате по всяко време и на всякакво устройство - стига да имате интернет и слушалки
  • Семинарът може да се гледа от всички служители в офиса
  • Имате на разположение отделни модули, където лекторът разказва и обяснява, а слайдовете с текст допълват неговата презентация 

Вижте демо как изглежда един учебен модул:

 

Регистрация и цена:

Цена за достъп: 78 лв.

Плащане: по банков път

Необходимо е да се регистрирате, за да получите поръчка на Вашия имейл или ни пишете на office@accountingnews.bg- ние ще Ви изпратим проформа. 

за да закупите семинара, просто натиснете:

1. Направете регистрация
2. Сложете отметка за закупуването на курса
3. Ще получите на посочения имейл Вашата поръчка
4. След плащането ще имате 3 месечен достъп

 

Ако имате въпроси - не се колебайте да ни потърсите: 0888298382 Ваня Иванова

 

P.S

1. Не Ви обещаваме да чуете  абсолютно всичко, което търсите, но обещаваме, че след като изслушате семинара до края, ще знаете повече за новия Регламент!

2. Няма да намерите готови бланки и ще разберете, че документацията, свързана с Регламента, зависи от спецификата на всеки бизнес и еднотипни бланки не може да има!

Ще получите конкретни стъпки какво трябва да направите на първо време, за да сте в час с новите изисквания на Регламента!

3. Горещо Ви препоръчваме да слушате модулите задълбочено един след друг, а да не преминете директно на практическите стъпки! Така ще разберете основните понятия, основания и принципи на Регламента.

И най-важното - новият Регламент не поставя правила, които заплашват Вашия бизнес! Той поставя принципи, които трябва да се съблюдават непрекъснато, за да ни направи по-отговорни към личните данни на всички нас.

 

 

 

 


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

Напиши коментар