Резултати от 10-дневното предизвикателство на клуб ZnamKak.com

Ето, че дойде най-вълнуващата част от нашето предизвикателство ! 

Признаваме си, че в началото бяхме леко притеснени, дали ще предизвикаме интерес и ще има участници. Дори мислехме вариант какво да правим, ако никой не се включи .
Защото първо, че е време на отпуски и активна почивка, и второ че всички ние трудно излизаме от зоната си на комфорт. 

Най-трудното НЕ е да се свърши дадена работа. Най-трудното е да повярваме, че тази работа ще ни бъде полезна, което ще ни накара да положим усилия и усетим удовлетворението от постигнатите резултати.

 

Затова благодарим на всички, които се присъединиха към групата клуб ZnamKak.com и четяха нашите казуси !

Горещи благодарности и адмирации за положените усилия и вложеното време на :

Надежда Йорданова
Татяна Костова
Мартин Боев
Венелин Асенов
Йоана Йорданова
Христина Христова
Петя Ненкова
Ива Ангелова
Диан Гатев

На всички тях искаме да им подарим една възможност, която ще е комплимент от нас за положените усилия и вложеното време. Допълнителни подробности ще изпратим по имейл.

А сега най-важният въпрос – Кой е победителят
Има един участник, който беше най-активен и участва в 9 от 10 казуса. И неговото участие беше поредното доказателство, че пътят към успеха се крие в постоянството!

Победителят е Татяна Костова.
Тя печели едногодишен абонамент за нашата платформа ZnamKak.com

Постоянството е сила на характера
B ycлoвиятa нa жecтoĸa ĸoнĸypeнция, нeзaвиcимo дaли cтaвa въпpoc зa бизнec или зa oтĸpoявaнeтo нa личнocттa ни в дaдeнa oблacт, ключът към успеха е в малките стъпки към усъвършенстване, които правим всеки ден.

Предизвикателството завърши и можеш да напуснеш Клуб ZnamKak.com !
Но ако останеш, тук можеш да четеш полезни материали и препратки към Accountingnews.bg и ZnamKak.com. За да знаеш повече! И да ти е лесно!

Пожелаваме ти да бъдеш добър със себе си, защото светът е огледало на нашите мисли и чувства ! На щастливите хора им се случват щастливи неща!
До скоро :)!


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

Напиши коментар