Направи си подарък за 8 март!

Здравейте, слънчеви момичета ! 
 

След няколко дни ще бъде 8-ми март – най-хубавият женски празник ! И независимо дали го празнувате или не, ние искаме да ви направим един подарък, защото всяка от вас го заслужава !
Направете абонамент за ZnamKak.com – нашата платформа за труд, осигуряване, данъци и счетоводство и ние ще ви подарим един месец повече, НЕЗАВИСИМО от периода, който сте избрали.


С промокод 8MART до 9 март включително!
Виж повече ТУК

 

Всяка жена заслужава да бъде обичана и да излъчва обич! Всяка жена заслужава да се усмихва повече, да е уверена, вдъхновяваща и удовлетворена от това, което прави !
Тази година, направете нещо само за себе си – изберете ZnamKak.com за ваш приятел ! А ние ще ви помогнем да знаете повече и да ви е лесно в безкрайното море от счетоводна информация !

 

⚠️И още нещо важно!
На 10 март от всички, избрали ГОДИШЕН абонамент в периода на промоцията, ще изтеглим един и ще му подарим ваучер за БЕЗПЛАТНО посещение на наш семинар в Бургас !

Защото човек може толкова, колкото знае !
Прекрасен ден !


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

Напиши коментар