За реклама

Ние от accountingnews.bg смятаме, че човек може толкова, колкото знае. Затова си поставихме си за цел да обобщаваме съществените теми от всекидневния поток счетоводна  информация и да отразяваме най-важното от тях. 

За една година  нашият сайт има месечна аудитория от над 60 000  уникални потребители и над 120 000 показвания на страници, които нарастват постоянно. Статиите ни се класират много добре в Гугъл и се цитират в различни социални групи. Гостуват ни автори, които са практици и професионалисти в своята област.

 

Предлагаме Ви да рекламирате при нас, защото:

•      Нашите читатели са предимно професионални счетоводители, ТРЗ специалисти, ръководители на фирми, предприемачи.  Това са тези, които боравят с цифри и сметки и непрекъснато търсят начини за оптимизиране на своите разходи. Това са хората, които със сигурност ще прочетат информацията за Вашата фирма и Вашите услуги и могат да вземат съответните управленчески решения.

•      Стремим се всеки ден да поднасяме статии за новостите в осигуряването, данъците и счетоводството. Разглеждаме различни казуси, търсим въпроси и отговори по определена актуална тема. Поднасяме информацията достъпно и систематизирано. Тя е безплатна

  • Имаме поддържана Facebook страница, която ежедневно обновяваме. Нашите публикации са полезни, затова се четат и споделят. В момента разработваме няколко интересни идеи, които нямаме търпение да ги довършим и да ги пуснем за употреба

Видове реклама:

 

 

 

Позиции на банерите:

 

 

Ако сме предизвикали Вашия интерес, свържете се с нас:

office@accountingnews.bg

тел: 0888298382

Смарт Идея ЕООД