Безплатна е-книга 20 въпроса от ТРЗ практиката

Ако сега започвате да се занимавате с ТРЗ или просто искате да подобрите знанията си, изтеглете първата ни безплатна е-книга:

20 въпроса от ТРЗ практиката

В нея се опитахме се да обобщим 20 конкретни въпроси и техните отговори, с което да улесним работата на всички практикващи счетоводители и специалисти в областта на човешките ресурси. 

 

За да знаеш повече. И да ти е лесно !

 

За нас

Казвам се Ваня Иванова и съм управител на Смарт Идея ЕООД. Аз и моят екип преди три години започнахме да разработваме AccountingNews.bg и ZnamKak.com. Имаме една цел - да бъдат събрани на едно място практически статии и ръководства от сферата на заплатите, осигуряването, данъците и счетоводството. Да създадем ясни и конкретни решения, обяснени стъпка по стъпка. Стремежът ни не е създаването на статии, които няма да се прочетат докрая. Искаме да създаваме материали с практическа стойност, които могат да бъдат приложени веднага.


Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Изразява личното професионално мнение на авторите на сайта и не представлява конкретен съвет или консултация

3 Коментари

 1. Avatar
  Акаунтинг нюз 2019-07-07 07:10:53

  Току що пробвахме - няма проблем с изтеглянето. Пробвайте пак или се свържете с нас на посочения в контакти телефон

 2. Avatar
  Nora 2019-07-06 17:08:38

  Би била интерена ако имаше възможност да се изтегли!

 3. Avatar
  Teodora.m.tsvetkova@gmail.com 2019-06-05 01:01:57

  Би ми била интересна

Напиши коментар